اطلاعیه ها
تمدیدد مهلت ثبت نام پذيرش دانشجو صرفاًبر اساس سوابق تحصيلي در دانشگاه پیام نور تا 7 مهر
پیروو اطلاعيه‌ مورخ 99/04/31، به اطلاع همه داوطلبان متقاضي ثبت‌نام و شركت در پذيرش دوره مذكور مي‌رساند كه به منظور فراهم نمودن تسهيلات بيشتر براي آن دسته از متقاضیانی كه تا اين تاريخ (02/6/99) براي ثبت نام اقدام ننموده‌اند، ترتيبي اتخاذ گرديده است كه تا روز دوشنبه مورخ 99/07/07 بتوانند نسبت به ثبت‌نام در اين آزمون اقدام نمايند.
بر این اساس، متقاضيان باید در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنما از طریق سایت سازمان سنجش و اطلاعیه مورخ 99/05/26 درخصوص اعلام اصلاحات و كدرشته محل‌هاي جديد در پذيرش دوره مذکور و فراهم نمودن مدارك و اطلاعات مورد نياز ثبت‌نام،  به درگاه اطلاع رساني این سازمان به نشاني www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت نام در آزمون مذكور اقدام نمايند.
ضمناً آن دسته از متقاضیانی كه قبلاً نسبت به ثبت نام اقدام نموده‌اند، مي‌توانند در صورت تمايل تا تاريخ فوق، نسبت به مشاهده و ويرايش اطلاعات ثبت نامي خود اقدام نمايند.
همچنین لازم به تاکید است اطلاعیه این سازمان درخصوص اعلام اصلاحیه سری دوم دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته در پذیرش مذکور (درصورت وجود) در روز دوشنبه مورخ 99/06/17 منتشر خواهد شد.

دفترچه راهنمای ثبت نام و پذیرش دانشجو صرفا بر اساس سوابق تحصیلی