آخرین مهلت ثبت نمرات میان ترم   آخرین مهلت ثبت نمرات میان ترم   نیمسال اول سال تحصیلی

قابل توجه دانشجویان گرامی:

✅قابل توجه دانشجویان گرامی: آخرین مهلت ثبت نمرات میان ترم   نیمسال اول سال تحصیلی 1402-1401، 21 اذرماه می باشد.                                              🔸توجه1: دانشجویان در صورت داشتن نمره میان ترم ، با اساتید خود  جهت ثبت نمره  هماهنگی بفرمایید.                                                                          🔸توجه 2:  ثبت نمره میان ترم برای دانشجویان بدهکار  امکان پذیر نیست.در اسرع وقت نسبت به تسویه حساب  بدهی خود اقدام نمایید.                                         🔸توجه 3: مهلت ثبت نمرات میان ترم تمدید نخواهد شد.

آرشیو اخبار